Sport & Themakampen

Combi Tennis/Padel & Jumplay/ Sport en Spel

 Tennis: Ontwikkel je tennisvaardigheden met professionele instructeurs. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, we hebben op maat gemaakte trainingen voor alle niveaus.

Padel: Ontdek de opwindende wereld van padel, een sport die elementen van tennis en squash combineert. Leer de regels, technieken en geniet van leuke wedstrijden.

Jumplay: Laat de adrenaline stromen met trampolinespringen bij Jumplay. Leer coole trucs en geniet van een unieke en energieke manier van bewegen.

Omnisport: Varieer je activiteiten met omnisport, waarbij we verschillende sporten en spellen integreren. Van balspelen tot multigames, er is voor elk wat wils.

Prijs: € 145 


Jumplay & Sport en Spel

Is het niet geweldig leuk om een hele week ondergedompeld te worden in een verscheidenheid aan sporten? En dit in combinatie met trampolinespringen in Jumplay. Nieuwe sporten leren kennen, ontdekken in welke sport je uitblinkt of net niet? Niemand krijgt de kans om zich te vervelen.

Prijs: € 145
Koken & Jumplay/Sport en Spel

Voor de echte topchefs! De geur van warme appeltaart, een lekkere BBQ of versgebakken broodjes: loopt het water je al in de mond? Kom dan naar Sport4Kids voor een te gekke kookvakantie. Zet je koksmuts op en trek je schort maar aan!  We leren op een creatieve manier omgaan met de merkwaardigste ingrediënten. Dit in combinatie met Jumplay/Sport en Spel in de namiddag.

Prijs: € 145

For Girls Only

Meidenkamp ten top, speciaal voor girls!

Een hele week met meiden onder elkaar allemaal leuke dingen ondernemen: elke dag is een verassing voor de " coole meiden ". Rarara.....

 Een topweek dus voor Girls Only. ( 13 - 16 j.)

NOG IN TE PLANNEN !!!!!!!!!!!

Dans  olv. Caroline Bosteels

Let's start the party  !!!!!!

Elke voormiddag leren we leuke dansmoves op toffe hedendaagse muziek, we leren coole choreo's zoals in de videoclips en bereiden onze ultieme party voor op de laatste dag met alles erop en eraan: feestelijk uitgedost serveren we lekkere zelfbedachte cocktails, feestelijke hapjes en we showen onze danskunsten voor een razend enthousiast publiek.

 In de namiddag mogelijkheid om aan te sluiten met Jumplay/ Sport en Spel. ** (€70)

ENKEL  ZOMERVAKANTIE

Prijs: € 75 (van 9h30 - 12h15)

Padelacademy Ghistelehof  olv. Thomas De Beir 

Een week vol padel- fun !!!!!!

Tijdens de gehele week (voormiddag) wordt de nadruk gelegd op padel, dat is immers waar je voor gekomen bent! Je gaat onder begeleiding van bekwame trainers je techniek, tactiek en mentale weerbaarheid verbeteren. Ook wordt er aan je conditie gewerkt!

Onze padeltrainers geven jou 3 uur per dag training. Om de trainingsstof toe te passen in de praktijk hebben we ook iedere dag wedstrijdjes.

 In de namiddag mogelijkheid om aan te sluiten met Jumplay/ Sport en Spel.(€ 70)

Prijs: € 115 (van 09h00 - 12h15)

Jumplay & Crea.

 Jumplay: Duik in de wereld van plezier met trampolinespringen! Van eenvoudige sprongen tot acrobatische moves, we zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin kinderen hun energie kwijt kunnen.
Creatieve Workshops: Laat de kunstenaar in de kinderen naar boven komen met dagelijkse creatieve workshops. Denk aan schilderen, knutselen, en andere leuke kunstprojecten die hun verbeeldingskracht zullen prikkelen.
Sport en Spel: Naast trampolinespringen zullen we een scala aan sportieve activiteiten organiseren. Van mini-tennis tot avontuurlijke spellen, het wordt een week vol beweging en plezier.
Prijs: 145 €